Baca Sistemleri » Wöhler » DP 23 BACA SIZINTI TEST CIHAZI
 

Ürün Tanimi :

 

DP 23, atik gaz tertibatlarindaki sizdirmazligi ölçer. Baca tipine ve çapina göre bacaya verilecek olan hava basinci belirlenir ve EN 1443 standardindaki basinç siniflarina uygun olarak sizinti tespiti yapilir.

Kullanim amaci :

 

Negatif, pozitif ve yüksek pozitif basinçlarda çalisan baca ( N1-N2, P1-P2 ve H1-H2 tip ) hatlarindaki sizintinin ölçülmesi, TS EN 1443 standardina göre gereklidir. Baca hattina zehirli gaz karisip karismadiginin görülmesi için, güvenlik amaçli olarak sizinti testi yapilmasi gerekmektedir. Bacaya verilen hava basinci ile, içerideki gaz kaçaklarinin tespiti yapilir. Kaçak degerlerinin olmasi gereken, standartta belirtilen bir takim sinir degerleri vardir. Bacadaki sizinti bu degerler araliginda mi degil mi bu görülür, eger degilse baca tertibatinin tekrar kurulmasina karar verilebilir.

 
Avantajlari :
·         DP 23; negatif, pozitif ve yüksek pozitif basinçlarda çalisan tipteki bacalarin hepsi için ortak bir cihazdir.
·         Bacaya verilmesi gereken hava basinci belirlendikten sonra, baca çapina ve uzunluguna göre kullanilan körükler ve süngerler yardimiyla bu basincin verilmesi saglanir. Uygun prop ve körük seçimi.
·         200 Nm3 / saatlik güçte yüksek fan performans imkani sunar.
·         Sonuçlari ekranda görebilme ve üzerindeki tus takimi ile veri girebilme, ayrica IR baglantisiyla termal yazicidan çikti alabilme imkani.
·         Baca gazindaki sizinti tespitine yönelik ilk ve tek cihaz olma özelligi ve 1940 yilindan beri bir ekol olan Wöhler kalitesi ile bu yenilige adim atilmasi
·         Cihazin donanimlari içinde çok çabuk yipranip, degistirilmesi gerekecek herhangi bir parça yoktur. Sadece yogusmadan ve zaman içerisinde olan kirlenmeden dolayi, kütle sensörü biraz hassas oldugu için degistirilmesi gerekebilir.


  Ürün Adı
:
  Markalar
:
     
  ARAMA
 
 
  www.bacamarket.com