Teknik Servis
 

Sektörde doğal ihtiyaca yönelik 2005 yılında Bacamarket bünyesinde kurulan Teknik Servis bölümü zaman içinde kende servis ağını oluşturmuş ve zaman içinde kendi servis ağını oluşturmuş ve istepe bağlı olarak Baca Teknik Servis eğitimi vermeye başlamıştır.
Baca ile ilgili tüketiciden gelen talepleri, dünyanın kabul ettiği WÖHLER analiz cihazlarını kullanarak, doğru ve hızlı bir şekilde hizmet vermektedir. Bacamarket bünyesinde bulunan Ar-Ge birimi ile de sürekli irtibat halinde olan Teknik Servis ekibi son teknolojiyi yakından takip etmektedir.
Teknik Servis olarak,

  • Montaj öncesi ve mevcut bacalardaki problemler Baca Kamerası ile gözlemlenerek olası problemler net olarak tespit edilmekte ve müşteriye bilgi vermek için dijital ortamda kayıt  altına alınmaktadır.
  • Baca montajı tüm emniyet önlemleri alınarak eksiksiz yapılmakta,
  • Bacanın TSE / EN standartlarına uygun olarak sızdırmazlık testlerini tamamladıktan sonra uygunluk raporu verilmekte,
  • İşletme dahilinde ki bacalarda karşılaşılan ses ve gürültü problemleri, ses ölçüm cihazları ile tespit ederek problemin giderilmesi için müşteriye çözümler sunmaktadır.
  • Atık gaz emisyon cihazı ile yapılan ölçümler neticesinde bacanın çekiş problemleri bulunarak müşteriye rapor halinde sunulmakta ve çevreye zarar vermeyecek bir yakın sağlanmakta,
  • Daha düzgün bir çekiş ve daha temiz bir atık gaz için her yıl bacaların temizlenmesi gerekmektedir. Baca temizliği yapılırken aynı zamanda Baca sızdırmazlık testi ve Baca Kamerası ile bacada herhangi bir sorun olup olmadığı kontrol edilir. Çıkan sonuçlar müşterilere rapor halinde sunulmakta ve problemler için müşterilere öneriler sunularak gerekli çözümleri sağlanmakta.
  • Tespit edilen yanma problemleri Bacamarket ürünleriyle bertaraf edilerek sistem optimizasyonu sağlanır, maksimum verim ve yüksek oranda yakıt tasarrufu sağlanır.

Teknik Servis bölümü, aynı zamanda müşteriler ile periyodik anlaşmalar yaparak bacaları kontrol altına almaktadır. Periyodik bakımlarda, Avrupa standartlarına uygun, baca temizliği, ürün bakımları, analiz ve testler yapılır, elde edilen veriler özenle arşivlenerek takip edilir ve sistemin uzun yıllar ilk günkü performansu ile çalışması sağlanır.
Teknik Servis tarafından kurulan sistemlerin garanti süreleri periyodik bakım anlaşmaları ile 10 yıla kadar uzatılabilmektedir.



 
 
  www.bacamarket.com