Baca Sistemleri » ROTEK » Çöp Atma Kanali ( REFUSE CHUTE )
 

Rotek çöp sutlari uygulama alanlarina bagli olarak özel çaplandirma ve kapak dizayni ile kullanim kolayligi saglamaktadir. Çöpün içerdigi zararli maddeler üzerine ilaç püskürtülerek bertaraf edilmedir. Bu sekilde kötü koku ve sineklerin olusumunu engelleyerek çevre sagligi açisindan önemli bir rol oynamaktadir; ayni zamanda kapali sistem olmasi nedeniyle kötü görüntülere de son vermektedir.

Rotek Çöp Sutlarinda bulunan havalandirma fani vasitasiyla ortaya çikan zararli gazlarin ve kötü kokularin kapaklardan odalarin içerisine sizmasini engellemek için sürekli olarak taze hava basilmalidir. Kapaklar üzerindeki uyari isiklari ile güvenlik tam olarak saglanmistir. Çöp atilim esnasinda sistemin çevreye rahatsizlik vermemesi için ses izolasyonu yapilmistir.

Rotek çöp sutlari otellerde, hastanelerde, konutlarda, ticaret merkezlerinde, fabrikalarda v.b. yerlerde kullanilmak üzere özel dizayn edilmistir.

Rotek çöp sutlari bina içinde tek cidarli ve bina disinda çift cidarli olmak üzere iki ana tipte üretilmektedir.

Bina disi uygulamalar;

1-Yapimi tamamlanmis binalarda sistemin bina içinden geçmesi mümkün degilse uygundur.

2-Eski, sagliksiz ve kullanima uygun olmayan çöp sutlarinin yerine yeni sistem yerlestirilmesi mümkün degilse uygundur.

Rotek çöp sutlarinin çaplari binanin yüksekligi ve atilacak çöpün kapasitesine göre Ø450, Ø500, Ø550, Ø600 veya Ø800 olarak belirlenmektedir.



  Ürün Adı
:
  Markalar
:
     
  ARAMA
 
 
  www.bacamarket.com